Homepagina > Producten > Zekeringen

Zekeringen

Industriële cilindrische zekeringen


Een breed gamma voor een optimale bescherming van verschillende apparaten :
- bedrijfsklasse gG : voor bescherming algemeen gebruik : zowel voor overbelasting als voor kortsluiting, industriële toepassingen voor netwerken en toebehoren
- bedrijfsklasse aM : voor bescherming bij motoren, transformatoren en andere belastingen met een hoge aanloopstroom
- bedrijfsklasse gR en aR: voor bescherming van halfgeleiders
- bedrijfsklasse gR : voor bescherming van fotovoltaïsche toepassingen

De cilindrische zekeringen kenmerken zich door een keramisch lichaam met hoge weerstand tegen interne druk en thermische schommelingen die een hoog schakelvermogen garanderen in een beknopte ruimte. De contacten zijn gemaakt uit verzilverd koper en de smeltdraden uit zilver.


NH-mespatroonzekeringen (HOV)
De NH-meszekeringen met hoog schakelvermogen voor een algemene bescherming van netwerken en toebehoren (bedrijfsklasse gG), motor- en transformatorbeveiliging (bedrijfsklasse aM). Nominale spanningen van 500V of 690V. Het lichaam van de zekeringen is gemaakt uit keramisch materiaal met een hoge weerstand tegen interne druk en thermische schommelingen voor een hoog schakelvermogen.
De zekeringen zijn beschikbaar met of zonder slagpin.

NH-mespatroonhouders
voor meszekeringen (NH). Deze bestaan in enkelpolige en meerpolige uitvoering met bevestiging op DIN-rail of met schroeven.
Het gamma is aangevuld met toebehoren zoals klembeschermingen, zekeringsafschermkap en scheidingsplaten. Deze zijn gemaakt uit zelfdovende kunststoffen, met koper-verzilverde contacten in L-vormige uitvoering of met dubbele veerklem voor optimaal contact.

Nieuw gamma fotovoltaïsche zekeringen T1 en T3 gPV 1000 VDC
- grootte T1 van 25 tot 160A
- grootte T3 van 200 tot 315A
- enkelpolige houder T1 en T3 1000 VDC

Neem contact met ons op
of
Zie de website van de fabrikant

Copyright SES-EUPEN -